Ze Roberto: – En feil å ansette Ancelotti

431
Tidligere Bayern-spiller Ze Roberto forstår ikke logikken i ansettelsen av Ancelotti.( Foto: Wikimedia Commons)

Tidligere Bayern München-spiller Ze Roberto forstår ikke logikken i ansettelsen av Carlo Ancelotti.

Carlo Antelotti har ikke fått optimal start i Bayern München, hvor kravene er skyhøyt, og hvor dem skal vinne alt som dem er med i. I Bundesliga er «Bayern» bare på en andreplass etter nykommerne RB Leipzig som leder Bundesliga med tre poeng og i Champions League blir laget nummer to i sin gruppe. Noe som er uvant for klubben og supporterne.

Den tidligere Bayern-spiller, Ze Roberto, er kvass mot klubbens ansettelse av Carlo Ancelotti, hvor han mener at italieneren ikke passer inn i klubbens filosofi. Noe som har ført til at gigantklubben fra tyskland er i store vanskeligheter. Ze Roberto mener hans forgjenger Pep Guardiola gjorde en mye bedre jobb,  hvor dem dominerte Bundesliga i tre år, og nådde til tre semifinaler i Champions League.

– Ansettelsen av Carlo Ancelotti var en stor feil av klubben, sier 42 år gamle tildigere Bayern München og Bayer Leverkusen, sier han til den brasilianske tv-kanal Sport1.

- Annonse -

– Men han er enig at det er vanskelig å finne en erstatter for en så god trener som Pep Guardiola, eller i det minste en som har samme filosofi.

Til tross for kritikken uttalte Ze Roberto, at den italienske treneren er en god trener, det er bare å se på trofeskapet, som inkludere tre Champions League-titler osv.

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -