Rogaland 4 Div: Randaberg påførte Fc Show årets første tap

654
Daniel Håland scoret igjen, men det var dessverre ikke nok.
Daniel Håland scoret igjen, men det var dessverre ikke nok.

Det var duket for 6 serierunde kamp mellom Randaberg2 og Fc Show. Hjemmelaget stakk av med alle 3 poengene i en jevnspilt kamp.

Denne mannen var het i kveld, å noterte seg for 2 mål
Denne mannen var het i kveld, å noterte seg for 2 mål

Randaberg2 tok i mot et Fc Show lag uten tap denne sesongen, å var innstilt på å få med seg alle poengene. Kampen startet bølgete fram og tilbake kjedelig start på 1 omgang, skjedde lite de første 30 minuttene av 1 omgang.

Randaberg tok litt over spillet å rundt 37 minutt spilt lurer Bjarte Hovland offsidefellen til show å chipper ballen elegant over show keeper Aleksander Gjerde, å dermed 1-0 på Randaberg Stadion.

Lite som skjer etter scoringen å dermed ebber 1 omgangen ut til 1-0 til hjemmelaget. 1 omgang var en kjedelig kamp med 2-3 halvsjanser, samt en scoring av Hovland.

- Annonse -

2 omgang går show ut i 100 å får satt preg på kampen, å etter drøye 50 minutt skyter Daniel Håland fra distanse å treffer dårlig, men på et vis klarer ikke Anders Matningsdal å holde ballen å det er vel en keepertabbe fra Randaberg sin sisteskanse, å dermed like langt på Randaberg.

Show styrer matchen etter utligningen, men Randaberg er farlige på kontringer. så drøye 70 minutt oppstår en situasjon, Randaberg forsvarer klarerer i egen spiller å show får corner mulighet, men tro om igjen dommer Marius Hemnes Jakobsen dømmer utspill fra Matningsdal å det får show til å reagere. Abdi Warsame blir irritert å pådrar seg gult kort for munnbruk, han stopper ikke der rett etter det gule kortet fortsetter Warsame mens han får det gule kortet å det får Hemnes Jakobsen til å gi Warsame et nytt gult kort å dermed ser Abdi Rødt, å show må avslutte kampen med 10 mann.

Randaberg2 får kampen i sitt preg igjen, å etter 79 minutt slår Bjarte Hovland en corner å den går rett i mål å 2-1 hjemmelaget. 5 minutt senere avgjør Mathias Rydningen kampen med en fin heading,  som keeper Gjerde ikke har sjanse på å dermed 3-1 til hjemmelaget.

Kampen vinner Randaberg2 greit, fortjent var det vel ikke, men de spiller fin og god fotball som gjør at de får 3 poeng.

Vi fikk en kommentar fra tomålscorer Bjarte Hovland etter kampen

Er du fornøyd med kampen, å vinner dere fortjent?

– Ja meget fornøyd med lagets prestasjon i dag. Synes vi står fram og gjennomfører en solid kamp mot en av avdelingens beste lag. Siddis styrer en del i starten av andre omgang og får uttelling for det, men alt i alt synes jeg vi vinner fortjent.

 

Fornøyd med to mål?

 

–  Ja svært fornøyd, alltid deilig å score mål.

 

Fc Show assistent Coach Talat Abunima hadde dette å si etter kamp

 

Hvor skuffet er dere over 0 poeng, å var det fortjent tap?

–  Vi er veldig skuffet over vårt første tap for sesongen. En forferdelig første omgang etterfulgt av en bra start på 2 omgang ga oss håp om at vi kunne snu det. Men personlige feil ødela for oss i det må sies en vel fortjent seier til Ril2. Vi kan skylde på mye, men kort fortalt så var vi ikke gode nok i går.

 

Er du enig i det røde kortet Abdi Warsame får?

 

–  Ja. det er jeg faktisk.

 

3 Beste:

3P: Bjarte Hovland (RIL2) – Hovland spiller en god kamp for Randaberg å får to mål.

2P: Mads Rosnes (Show) – Rosnes spiller godt i show sin bakre firer å er rutinert i alt han foretar seg.

1P: Hogne Vestvik (RIL2) – Kapteinen spiller godt på Randaberg sin midtbane å var  en av de beste utpå i går.

 

 

Randaberg2 spiller bortekamp mot Vidar2 9 Mai

FC Show spiller bortekamp mot Sunde 12 Mai.’

 

Vel møtt til kampene, håper å se mange på de kampene.

 

 

 

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -