Rogaland 4 Div: Randaberg påførte Fc Show årets første tap

691
Daniel Håland scoret igjen, men det var dessverre ikke nok.

Det var duket for 6 serierunde kamp mellom Randaberg2 og Fc Show. Hjemmelaget stakk av med alle 3 poengene i en jevnspilt kamp.

Denne mannen var het i kveld, å noterte seg for 2 mål

Randaberg2 tok i mot et Fc Show lag uten tap denne sesongen, å var innstilt på å få med seg alle poengene. Kampen startet bølgete fram og tilbake kjedelig start på 1 omgang, skjedde lite de første 30 minuttene av 1 omgang.

Randaberg tok litt over spillet å rundt 37 minutt spilt lurer Bjarte Hovland offsidefellen til show å chipper ballen elegant over show keeper Aleksander Gjerde, å dermed 1-0 på Randaberg Stadion.

Lite som skjer etter scoringen å dermed ebber 1 omgangen ut til 1-0 til hjemmelaget. 1 omgang var en kjedelig kamp med 2-3 halvsjanser, samt en scoring av Hovland.

2 omgang går show ut i 100 å får satt preg på kampen, å etter drøye 50 minutt skyter Daniel Håland fra distanse å treffer dårlig, men på et vis klarer ikke Anders Matningsdal å holde ballen å det er vel en keepertabbe fra Randaberg sin sisteskanse, å dermed like langt på Randaberg.

Show styrer matchen etter utligningen, men Randaberg er farlige på kontringer. så drøye 70 minutt oppstår en situasjon, Randaberg forsvarer klarerer i egen spiller å show får corner mulighet, men tro om igjen dommer Marius Hemnes Jakobsen dømmer utspill fra Matningsdal å det får show til å reagere. Abdi Warsame blir irritert å pådrar seg gult kort for munnbruk, han stopper ikke der rett etter det gule kortet fortsetter Warsame mens han får det gule kortet å det får Hemnes Jakobsen til å gi Warsame et nytt gult kort å dermed ser Abdi Rødt, å show må avslutte kampen med 10 mann.

Randaberg2 får kampen i sitt preg igjen, å etter 79 minutt slår Bjarte Hovland en corner å den går rett i mål å 2-1 hjemmelaget. 5 minutt senere avgjør Mathias Rydningen kampen med en fin heading,  som keeper Gjerde ikke har sjanse på å dermed 3-1 til hjemmelaget.

Kampen vinner Randaberg2 greit, fortjent var det vel ikke, men de spiller fin og god fotball som gjør at de får 3 poeng.

Vi fikk en kommentar fra tomålscorer Bjarte Hovland etter kampen

Er du fornøyd med kampen, å vinner dere fortjent?

– Ja meget fornøyd med lagets prestasjon i dag. Synes vi står fram og gjennomfører en solid kamp mot en av avdelingens beste lag. Siddis styrer en del i starten av andre omgang og får uttelling for det, men alt i alt synes jeg vi vinner fortjent.

Fornøyd med to mål?

–  Ja svært fornøyd, alltid deilig å score mål.

Fc Show assistent Coach Talat Abunima hadde dette å si etter kamp

Hvor skuffet er dere over 0 poeng, å var det fortjent tap?

–  Vi er veldig skuffet over vårt første tap for sesongen. En forferdelig første omgang etterfulgt av en bra start på 2 omgang ga oss håp om at vi kunne snu det. Men personlige feil ødela for oss i det må sies en vel fortjent seier til Ril2. Vi kan skylde på mye, men kort fortalt så var vi ikke gode nok i går.

Er du enig i det røde kortet Abdi Warsame får?

–  Ja. det er jeg faktisk.

3 Beste:

3P: Bjarte Hovland (RIL2) – Hovland spiller en god kamp for Randaberg å får to mål.

2P: Mads Rosnes (Show) – Rosnes spiller godt i show sin bakre firer å er rutinert i alt han foretar seg.

1P: Hogne Vestvik (RIL2) – Kapteinen spiller godt på Randaberg sin midtbane å var  en av de beste utpå i går.