Raufoss Fotball vant bunnoppgjøret mot KFUM Oslo med sin første borteseier i år!

278

KFUM Oslo og Raufoss Fotball møttes til bunnoppgjør og begge lagene var klare for 2.div neste år før kampen. Raufoss Fotball har lenge ligget sist og sto med 18 poeng, mens hjemmelaget var nestsist på tabellen med 26 poeng. Kun æren å spille for for begge lagene før avspark.

Logokfum  Raufoss Fotball logo

Hjemmelaget får kampens første sjanse når det er spilt 4 min. Pettersen får ballen fra Nenass, men skuddet hans går rett på keeper Lund Tronhus i Raufoss-målet.

Minuttet etter, er det bortelaget som får til en god mulighet, men pasningen retning Solum fra Heiberg, blir blokkert til corner.

I åpningsminuttene skjer det mye, for når kampuret viser 6 min, setter Pettersen hos hjemmelaget ballen i stanga fra skrå vinkel. Minuttet etter, er det Jonvik som skyter i nettveggen. Hjemmelaget får ny sjanse kort tid etter, men skuddet går rett på keeper. KFUM Oslo presser i de første 10 min av kampen.

Raufoss Fotball kommer til en god sjanse etter 25 min når Fremstad får sendt avgårde et skudd, og keeper Hirschfeld må ut i full strekk for å avklare til corner.

Så etter 37 min, får bortelagets Henningsson prøvd skuddfoten og smeller ballen i lengste hjørne, og Raufoss Fotball tar ledelsen 1-0 i Oslo. Minutter senere, får Pettersen muligheten til å utligne, men skuddet går over mål.

Rett før pause, prøver Nenass et brassespark, men treffer ikke og blir dømt frispark imot.

54 min er spilt, når nevnte Nenass får muligheten igjen, skyter fra skrå vinkel men Tronhus slår til corner. Få minutter senere, er det Dahl som skyter men igjen redder Tronhus for bortelaget.

Hjemmelaget gjør to bytter i håp om å få til en utligning.

72 min ut i kampen, får hjemmelaget en stor sjanse: Ekblom får sendt avgårde et skudd fra 5-6 meter, men Tronhus får til en strålende redning og det står fortsatt 1-0 til gjestene.

KFUM Oslo foretar et nytt bytte og inn kommer Eivind Sæther, som spiller sin siste kamp for Oslo-laget, og han header mot mål kort tid etter, men en forsvarer redder! Der kunne det stått 1-1, stor sjanse!

Så er det Ek som får en stor sjanse når han smeller til et skudd, men igjen redder Raufoss-keeperen!

Så scorer Onsrud for Raufoss med et hardt skudd fra 6-7 meters hold etter en dårlig klarering av innbytter Sæther, og det står 2-0 til gjestene. Da viser kampuret 79 min.

Ikke fortjent ut fra spill og sjanser, men det er målene som teller i en fotballkamp.

Minutter før slutt, kontrer bortelaget ved Aganspahic som fosser fremover på høyrekanten og avslutter fra skrå vinkel, men skyter rett på keeper Hirschfeld.

Dagens dommer, Mads Skarsem, legger til 3 min. Hjemmelaget har flyttet mange fremover når gjestene kontrer ved Aganspahic, han finner Wrele som skyter i det lengste hjørnet, kampen ender med Raufoss Fotballs første borteseier og 3-0 i målprotokollen.

KFUM Oslo stilte med følgende lag: Hirschfeld, Skaga, Norheim (Sæther fra 72), Brevig, Aarø, Rasch, Dahl, Jonvik (Valøy fra 61), Nenass, Pettersen (Ekblom fra 61), Ek

Raufoss Fotball: Lund Tronhus, Heiberg, Jones, Senstad, Wrele, Skogli, Gondra Krug, Onsrud, Henningsson, Solum (Alm fra 76), Fremstad (Aganspahic fra 68)

Gule kort KFUM Oslo: Ingen

Gule kort Raufoss: Jones, Onsrud,