Det endte målløst på Ekeberg mellom KFUM Oslo og Kristiansund

754

Logokfum  kristiansund logo

Før dagens møte i OBOS-ligaen mellom KFUM Oslo og Kristiansund, låg hjemmelaget på en 9.plass med sine 5 poeng og Kristiansund på 3.plass med 9 poeng. Hjemmelaget fikk sin første seier sist helg, da de snudde kampen mot Ranheim fra 0-2, til å vinne 3-2 med en sterk avslutning. Bortelaget har 3 seirer på sine 4 første kamper, tapet kom borte mot Mjøndalen i første serierunde. Før dagens kamp, er Kristiansund en knepen favoritt mot et hjemmelag som i fjor rykket opp til OBOS-ligaen og har en klar målsetting om å overleve i årets sesong.

Første store sjanse i kampen, er det Christoffer Dahl som får etter 3 min, da han skyter utenfor mål på et godt skudd, stor sjanse! Ulvestad hos gjestene får sjansen etter 7 min, da han skyter over etter en corner.

Etter 15 min, er det Dennis Obeng som får sjansen etter pasning fra Erlend Skaga, men Obeng rekker ikke frem på innlegget og sklir på gressmatta foran målet til Kristiansund. Stor sjanse igjen for hjemmelaget som trykker litt på nå.

- Annonse -

Minuttet etter pådrar Espen Næss Lund hos bortelaget seg et gult kort når han hekter Obeng som er på vei mot mål, og det dømmes frispark. Rasch prøver seg med skuddfoten, men skuddet treffer i nettet bak mål. Det gule kortet kunne lett blitt et rødt, men dommer Steinar Hauge, fra Bjarg IL, foretrekker det gule kortet denne gangen.

Daouda Bamba hos Kristiansund får sjansen etter 21 min, når han får et fint innlegg fra Rønningen, men skuddet hans går over mål.

Sortevik hos KFUM prøver seg med en heading etter innlegg fra Jonvik, men det blir lett match for Månsson å fange den.

bilde4

Første halvdel av 1 omg, er det hjemmelaget som er mest ivrige til å skape sjanser, mens vi ser lite til av Kristiansund foran hjemmelagets mål, der ikke ukjente Lars Hirschfeld holder skansen, med fortid i Rosenborg og Vålerenga m/flere samt 46 landskamper for Canada.

Mendy lader kanonen etter 26 min, men skuddet hans går over mål. Halvtimen er spilt, når Obeng får skutt fra skrå vinkel, men Månsson redder til corner.

33 min er spilt, når Stian Pettersen, feilvendt, plutselig rykker seg fri fra 2-3 forsvarere, og alene med keeper, klarer en av forsvarerne å få en fot på ballen og avverger den store målsjansen. Bamba drar seg fint inn i 16-meteren, men skuddet hans går over mål.

Rett før pause, får Christoffer Dahl en ny sjanse etter pasning fra Obeng, men skuddet går over mål. Gult kort blir tildelt Bamba, når han stopper et angrep på ulovlig vis. Lagene går til pause på stillingen 0-0.

Det første 15 min av 2.omg, gir oss ikke mange sjanser foran målene. Lite skjer. Erlend Skaga prøver en lobb etter 63 min, men Månsson fanger den lett. Etter 66 min, får Kristiansund sitt første skudd på mål i kampen, når Mendy prøver seg igjen, men Hirschfeld redder.

bilde2

Kort tid etter, smeller Christoffer Dahl og Jonas Rønningen sammen i en hodeduell, men de rister litt på hodene og gir tegn til at dette går bra, og de gir hverandre et håndtrykk. 72 minutter er spilt, når Rasch finner Ekblom med et innlegg, men han kommer akkurat for sent til å få foten på den.

Bamba, som forøvrig scoret to mål i forrige runde mot Raufoss Fotball, får til et skudd på mål, men Rasch står på streken og redder hjemmelaget for baklengsmål.

Et kvarter før slutt, sender Sortevik en feilpasning, og Økland benytter sjansen og avanserer noen meter, smeller til men skuddet går langt over mål. Kristiansund har våknet skikkelig til nå og har tatt initiativet i kampen, og ønsker å ta med seg tre poeng hjem.

Etter 82 min får Jonvik muligheten på et frispark, men skuddet hans går via en forsvarer og til corner. Hjemmelaget får en ny stor sjanse når vi nærmer oss slutten av kampen, men en forsvarer blokkerer skuddet til corner. Mer liv i kampen fra begge lagene, men fortsatt klarer de ikke å finne nettmaskene.

bilde1

Jørgen Hammer blir kåret til hjemmelagets beste av en lokal jury. Kampen ender med 0-0, men det har ikke vært en typisk kjedelig 0-0 kamp. Men et uavgjort resultat viser et godt bilde av kampen og er rettferdig. KFUM var best i 1.omg, mens Kristiansund kom mer med i 2.omg, og begge lagene hadde sjanser nok til å kunne få plassert ballen i mål.

KFUM Oslo stilte med følgende lag:

Lars Hirschfeld

Erlend Skaga

Jørgen Paulov Hammer

Ciise Aden Abshir

Robin Rasch

Christoffer Dahl

Erik Lundanes Jonvik

Stian Kommandantvold Pettersen

Stian Sortevik

Sindre Ek (Ekblom etter 64 min)

Dennis Obeng (Aarø etter 78 min)

Reserver: 

John Olav Norheim (ubenyttet)

Emil Ekblom

Stian Andre De Wahl (ubenyttet)

Cato Pathmamathan Valoy (ubenyttet)

Christoffer Kringberg (ubenyttet)

Nikolai Aarø

Kristiansund stilte med følgende lag:

Conny Månsson

Dan Peter Ulvestad

Tor Erik Torske

Espen Næss Lund, gult kort 16 min

Liridon Kalludra (Diop etter 72 min)

Sverre Hjelle Økland

Jonas Kippersund Rønningen

Jean Alassane Mendy (Berg etter 89 min)

Andreas Eines Hopmark

Joakim Bjerkås

Karamoko Daouda Bamba, gult kort 45 min

Reserver: 

Amidou Diop

Alexander Hovdevik (ubenyttet)

Daniel Berg

Sondre Sørli (ubenyttet)

Seydou Bocar Seck (ubenyttet)

Kamer Qaka (ubenyttet)

Dommer: Steinar Hauge, Bjarg IL

613 tilskuere på KFUM Arena

Dato: 1.mai 2016

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -