Ravel Morrison ferdig i West Ham

147

Ravel Morrison ferdig i West Ham

West Ham og Ravel Morrison har blitt enige om å avslutte kontrakten hans med umiddelbar virkning. Det melder West Ham på sin egen hjemmeside søndag.

Ravel Morrison var en gang i tiden et kjempetalent i Manchester United, men unggutten havnet stadig i trøbbel, med både politi og klubb. I 2012 var Manchester United lei og slapp han til West Ham. Han har vært utlån i flere klubber, men i 2013/14-sesongen gjorde han det til tider veldig bra. Først i West Ham, og senere på utlån i Queens Park Rangers.  I høst var han på utlån i Cardiff, uten å score mål.

Rykter melder at han har signert en før-kontrakt med Lazio fra sommeren av, men det sies det ingenting om i West Hams pressemelding. Morrison scoret fem mål på totalt 24 kamper for The Hammers.

West Ham spiller i ettermiddag mot Morrisons moderklubb, Manchester United, hjemme på Boleyn Ground. Morrison hadde uansett ikke vært aktuell til denne kampen.

- Annonse -

Kilde: whufc.com

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -