Snorre Krogsgård: "Jan Jönsson var en viktig faktor"

748

Snorre Krogsgård: «Jan Jönsson var en viktig faktor»

23-årige Snorre Krogsgård forlater Odd til fordel for Halmstad. Telemarkingen med 6 sesonger i Odd, avbrutt av ett år i Fram Larvik blir dermed Halmstads andre norske spiller gjennom tidene. Vetle Andersen spilte i klubben på begynnelsen av 90-tallet.

Krogsgård har signert en kontrakt som gjør han til Halmstad spiller de neste tre årene.

Hva er inntrykket ditt av Halmstad som klubb så langt?

– Jeg var faktisk bare på prøvespill i to dager før jeg dro hjem igjen. Det var tydelig at Jan Jönsson allerede fra første dag ønsket meg. Inntrykket var godt. Virker som en solid klubb med lange tradisjoner, et bra trenerteam og en spennende spillerstall, sier Krogsgård til Fotballnerd.

- Annonse -

Jan Jönsson tok over Halmstad så sent som etter fjorårets sesong etter at han hadde fullført sesongen med Aalesund.

Hvor viktig var det for din avgjørelse om å forlate Odd, at nettopp Jan Jönsson er Halmstad trener?

– Han var en viktig faktor. Klart det var en trygghet. Jeg har jo fulgt med ham i Norge, og kjenner han som en dyktig trener som har et godt rykte på seg. Han er en annerledes trener enn det jeg har hatt og det tror jeg at jeg trenger nå, fortsetter Krogsgård.

Krogsgård har pakket bagen og drar sammen med resten av Halmstad-troppen til Tyrkia på treningsleir idag. Til Halmstads hjemmeside sier Jan Jönsson følgende:

– Jeg er kjempeglad over å ha signert Snorre Krogsgård. Det er en spillertype og et menneske som passer godt inn hos oss. Han behøver tid, men det skal han få, det begynner med ti dager i Tyrkia som kommer til å gjøre godt både for ham og oss.

Er det noe du vil savne fra tiden i Odd, Snorre?

– Jeg vil savne det å spille i egen by foran våre fantastiske supportere Oddrane, avslutter den sympatiske 23-åringen til Fotballnerd.

Kilder: Halmstads hjemmeside, Odds hjemmeside (Foto)

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -