RBK-dominans da Stabæk tapte nok en gang

144

De blaa fra Bærum visste at det kom til å bli en tøff match,men hadde nok troa på å gjøre det bedre enn det de gjorde.

Kampen startet rolig og førsteomgang var sjanse-fattig,men 10 sekunder før pause kom Fredrik Midtsjø og stanger RBK i ledelsen 1-0.

Stabæk fikk da en midt i fleisen som ikke er helt ideelt når man spiller mot Norges beste lag.

Rosenborg dominerte som forventet i 2.omgang,og det tok ikke lang tid før Fredrik Midtsjø igjen var på farten,han mottok ballen på 20 meter,vendte om,skjøt og i mål via Nicolai Næss: 2-0 til hjemmelaget.

19-3 i skudd favør RBK da.

Kun 3 minutter senere var det en danske som skulle få æren og hans navn er Christian Gytkjær: et frispark blir skrudd inn i boksen,der stod Gytkjær mutt alene og fikk heade inn 3-0.

Stabæk presset til tidvis godt,og til slutt skulle de få uttelling for det:Gorozia spiller Kassi helt fri og ivorianeren bredsider ballen i mål i det 87.minutt.

Kampen endte 3-1 og Stabæk tapte nok en gang.