Real Madrid godtar at de er ute av cupen

122

Los Blancos har nå akseptert tap i deres forsøk på å omgjør avgjørelsen om at de blir kastet ut av Copa del Rey etter å ha brukt Denis Cheryshev (bildet) i kampen mot Cadiz, en spiller som var suspendert.

Real Madrid protesterte på avgjørelsen, men de er ikke blitt hørt av det spanske fotballforbundet og CAS (Court of Arbitration for Sport). CAS har fredag ettermiddag gjort det kjent at protesten ikke tas til følge.

Real Madrid har nå bekreftet at de godtar avgjørelsen og har tilbudt å betale tilbake billettene som allerede er kjøpt til det som skulle vært returkampen 16. desember.

«Klubben aksepterer avgjørelsen som er tatt, og det betyr at returkampen ikke kan spilles,» heter det offisielt fra Real Madrid.

- Annonse -

Storklubben vant det første oppgjøret 3-1 i Cadiz, men brukte Denis Cheryshev i kampen. Han hadde pådratt seg karantene etter tre gule kort i cupen med Villarreal forrige sesong.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -