– Vi kan kjempe om Europa-plasser

172

– Vi kan kjempe om Europa-plasser

Crystal Palace-manager Alan Pardew tror laget hans kan være med å kjempe om Europa-plasser for neste sesong.

Denne sesongen av Premier League har vært uvanlig jevn, overraskelses-resultatene har kommet på rekke og rad, og Leicester City står som ligaleder etter 15 kamper. Det skiller bare 10 poeng fra Stoke på 11.plass til Leicester på 1.plass.

Crystal Palace er at av lagene som ligger oppe i toppen. Klubben fra sør i London har vært imponerende, spesielt på bortebane, og spillere som Yannick Bolasie, Wilfried Zaha og Yohan Cabaye har vært en attraksjon for øyet. Bak disse har de et bunnsolid defensivt fundament ledet an av Scott Dann i midtforsvaret.

Siden Alan Pardew tok over manager-ansvaret i klubben har ørnene flydd høyt, og fortsatt på den gode formen de viste på slutten av forrige sesong.

- Annonse -

Klubben befinner seg på 6.plass på Premier League, ni poeng bak ligaleder Leicester. Alan Pardew tror de er ett av mange lag som kan kjempe om plasser på kontinentet.

– Dette er en veldig tøff liga. Det har vært et fantastisk 2015 for oss og vi må matche dette også neste år. Gjør vi det, kan vi ende opp blant topp 6, sa Pardew på pressekonferansen foran lørdagens kamp mot Southampton.

Pardew la imidlertid til at det er en lang vei dit, og at man heller kan begynne å snakke om disse tingene når man kommer til mars.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -