Real Madrids nye sjef møter Cristiano Ronaldo i sin neste kamp

218
Julen Lopetegui er ansatt som ny hovedtrener for Sevilla FC. (Foto: Wikimedia Commons)

Skjebnen gjør at Real Madrids nye trener Julen Lopetegui vil sende sine spanske landslagsspillere ut i kamp mot Portugal i sin første VM-kamp. Lopetegui blir Real Madrids nye trener etter at Zinedine Zidane trakk seg. Men først er det VM som trener for Spania.

Og den neste kampen for Lopetegui er mot Real Madrids største stjerne, Cristiano Ronaldo. Det er snakk om VM-kampen mellom Spania og Portugal fredag kveld.

Hva Lopetegui tenker om Ronaldo? Dette har han sagt tidligere: «Han er den spilleren med flest meritter som jeg kan huske. Han har klart å leve med Messi og tatt både individuelle priser og lagtrofeer fra han.»

Ellers har Lopetegui åtte spillere for sin nye arbeidsgiver i troppen til Spania i VM.

- Annonse -

Marca skriver at Real Madrid innså at det ikke på noen måter var mulig å få førstevalget Mauricio Pochettino (fra Tottenham). Det spanske fotballforbundet har vært klar over samtalene mellom landslagssjefen og Real Madrid.

Lopetegui skrev 22. mai ny toårsavtale med landslaget, men forbundet har ikke stått i veien for at han kunne signere for Real Madrid. Men de har bedt om at overgangen går minst mulig ut over landslagets VM-opptreden, med mål om å ta gullet.

Den baskiske treneren har gjort det bra med landslaget, der han har «vunnet over garderoben», og det har overbevist styret i Real Madrid.

51-åringen tar over Real Madrid etter VM, og signerer en treårskontrakt. Lopetegui har fortid som spiller på Real Madrids ungdomslag. Han tok over landslaget i 2016, etter å ha vært trener i FC Porto.

Real Madrid betaler to millioner euro til fotballforbundet for å kjøpe treneren ut av kontrakten.

 

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -