Villarreal satte ny klubbrekord for å hente tilbake Espanyols toppscorer

137
Gerard Moreno fikk tre sesonger i Espanyol, før han nå er tilbake i Villarreal. (Foto: Twitter @RCDEspanyol)

Angriperen Gerard Moreno forlot Villarreal for tre år siden, nå returnerer han til den gule ubåten. Moreno har siden 2015 scoret 36 mål på 107 kamper i Espanyol.

- Annonse -

Før det spilte han for både Villarreal C og Villarreal B, før han slo gjennom i La Liga med førstelaget til Villarreal. Han fikk 10 mål på 40 kamper i Villarreal før han dro til Espanyol.

Sist sesong scoret 26-åringen 16 mål for Espanyol, og var hovedbidragsyteren til at Barcelona-klubben ikke havnet i nedrykksstriden.

Villarreal beholdt 50 prosent av rettighetene til Moreno da de solgte han til Espanyol, og de kan nå annonsere at de har signert Moreno for 20 millioner euro, som er klubbrekord, skriver Marca.

Summen er halvparten av utkjøpsklausulen Moreno hadde i Espanyol. 12 millioner euro sendes umiddelbart inn på Espanyols konto, mens de resterende 8 millionene fordeles på to avdrag hver av 4 millioner euro ved senere anledninger.

Moreno vil offisielt presenteres i Villarreal en av de nærmeste dagene, før han skal lede angrepsrekka i La Liga og Europa League neste sesong.

 

Kommentarer

kommentarer