Abelardo er ansatt som ny manager i Espanyol.

182

Espanyol har hatt en svært dårlig innledning på sesongen. Etter 18 spilte kamper ligger de nå helt sist med kun 10 poeng. Dette er langt under det man hadde forventet og Pablo Manchin ble sparket lille julaften. Espanyol har en spillerstall som er bedre enn det tabellen viser. Manchin kan ikke sies å ha forvaltet ressursene sine på en optimal måte.

Det er nå bekreftet at Abelardo Fernández blir ny trener for Barcelona-klubben Espanyol. Abelardo har bakgrunn som spiller i hjemklubben Sporting Gijon og faktisk også 6 sesonger og 178 kamper for Barcelona. Han har også 54 landskamper for Spania. Trenerbakgrunn fra Sporting Gijon og Alaves.

Abelardo overtar et lag som sjelden blir utspilt. De taper ikke med stygge sifre, men de scorer definitivt færrest mål i ligaen. 12 mål på 18 kamper er ikke mye å skryte av. Det er fem poeng opp til trygg plass og innefor rekkevidde. Det er relativt jevnt mellom de 6 svakeste lagene.

Espanyol er videre i Europaleague og skal møte Wolves i første kamp i cup-spillet. Juleferien er over 4. januar og da får Abelardo sin debut-kamp som Espanyol-trener. Da kommer storebror Barcelona på besøk til Estadio El Prat.

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -