VM 2018: Salah sliter fortsatt med skulderskaden

288

Mohamed Salah er fortsatt ikke klar til å trene med sine egyptiske lagkamerater da han fortsatt sliter med skulderskaden

Liverpools egyptiske måltyv Mohamed Salah er tvilsom til Egypts åpningskamp i Fotball-VM. Salah sliter fortsatt med smerter i skulderskadet han fikk under Champions League-finalen mot Real Madrid etter en nær kamp med Sergio Ramos. En avgjørelse rundt om han spiller mot Uruguay fredag, vil trolig tatt tett opp mot kampstart.

– Kanskje kan han starte på benken, men en endelig avgjørelse er ennå ikke tatt, sa Egypts landslagslege Mohamed Abouelela mandag. En slik skade skal egentlig være med tre ukers pause før du er tilbake på treningsfeltet, sier Egypts landslagslege Mohamed Abouelela til AFP.

Fysio og trenigstudio

Lagets lege gir spilleren regelmessig behandling, og spilleren trener for øyeblikket i treningstudio på treningsbasen til Egypt.

- Annonse -

– Han har fortsatt smerter i skulderen. Han får fysioterapi og trener i treningstudio. Men vi håper han bli klar til kampen, sier landslagssjefen til Egypt Eihab Leheita.

Les også: Gruppe A: Uruguay store favoritter

Søndag var spilleren og en annen lagkamerat tilskuere, når resten av troppen trente på lagets base i Tjtjeniens hovedstaden Grozny, hvor laget har treningsbase under VM. Om han ikke blir klar til åpningskampen, så er det fire dager til kampen mot vertsnasjonen Russland. Den siste kampen i gruppespillet er mot Saudi-Arabia.

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -