Gruppe A: Russland med ny oppvisning mot Egypt

163

Vertsnasjonen Russland lekte seg med Egypt i den andre runden i gruppespillet. Russland kunne med seier over Egypt.

Det russiske laget var før VM nederlagstippet av samtlige eksperter. Nå er de på god vei til å skape fotballfeber hjemmet i Russland. Tirsdag overkjørte dem Egypt da andre runde av gruppespillet startet.

Russland var det førende laget gjennom storedeler av første omgangen, mellom de to lagene. Men Russerne klarte ikke å komme til de store sjansene, nærmest var Aleksander Golovin rappet ballen fra Tarek Hamed, midt inne på Egypts banehalvdel,men skuddet gikk utenfor mål.

Etter pause, klarte ikke den Egyptiske-muren å stå i mot. Først et selvmål av Ahmed Fathi før Denis Tsjerysjev og Artem Dzjuba scoret de to andre målene til Russerne. Russland hadde gjort leksene sine, og klarte å holde Mohamed Salah fra å herje i kampen.

Men i det 42. minutt viste spissen litt av det han kan. Han fikk ballen rett utenfor 16-meteren etter en smart hælflikk fra Marwan Mohsen, og med en piruett fra Salah, urij Zjirkov til å snuble og gi ham rom for avslutning. Skuddet gikk rett utenfor. I det 72. minuttet ble Mohamed Salah felt. Først ga dommeren bare et frispark, men fikk god hjelp av VAR. Og dermed fikk Egypt straffespark. Salah var siker som banken og sendte ballen i mål. Salah scoret sitt første VM-mål.

- Annonse -

Oppsummering av kampen

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -