Ribéry tilbake etter 346 dager med skadefravær

154

Bayern-fansen kunne endelig glede seg over å ha tilbake franskmannen.

15 mars 2015 var siste gang, Franck Ribéry spilte fotball på Allianz Arena, og derfor var det en lykkelig gjenforening da han i lørdagens kamp mot Darmstadt returnert. En kamp Bayern München vant kampen 3-1 etter å ha havnet bakpå tidlig i første omgang. I andre omgang valgte Thomas Müller seg for å snu kampen, og med tjue minutter igjen, var han bak to av tre mål. det siste målet var av Bundesliga Toppscorer Robert Lewandowski.

Mot slutten av kampen valgte Pep Guardiola, og hvile spillere inn mot Champions League kampen mot Juventus. Å inn kom Frank Ribéry som var nest sist da han leverte ballen til Lewandowski siste målet som ga det endelige resultatet.Franskmannen kom kort tid inn i andre omgang i stedet for Kingsley Coman.

– Ribéry ble skadet i ankelen tilbake i mars i en Champions League-kampen mot Shakhtar Donetsk, men hankan  igjen ser frem til å bidra i lag.