Dommeren fikk nok, stoppet toppkampen og gikk i garderoben

227

Bayer Leverkusen trener nektet å gå på tribunen, gikk dommeren i garderoben.

Den merkelig situasjonen fant sted etter 66 minutter av toppkampen mellom Bayer Leverkusen og Borussia Dortmund. Pierre Emerick Aubameyang hadde nettopp ført Dortmund opp i 0-1 ledelse og på benken var det en rasende Leverkusen-trener Roger Schmidt, som hevdet frisparket ble tatt på feil sted.

– Etter mye diskusjoner bestemte dommer Felix Zwayer seg for å sende Schmidt på tribunen, men treneren hadde så absolutt ikke tenkt seg opp på tribunen. Da fikk kampens dommer nok å gikk i garderoben. Spillerne ble stående igjen på banen, hvor dem snakket seg i mellom, mens stjernespilleren til gjestene Marco Reus smilte av situasjonen, som hadde skjedd.

Tar kritikk

Kampen ble stoppet i nesten ti minutter før Zwayer valgte å fortsette oppgjøret da valgte også Schimdt å forlate trenerbenken.

- Annonse -

– Jeg tror det var en test av styrkeforholdet mellom Zwayer og Schmidt, og jeg synes det var unødvendig kraftig å avbryte kampen, sier Leverkusen-spiller Christoph Kramer til tyske Sky Sport og får støtte av sportsdirektør Rudi Völler.

Dommeren trodde han måtte stoppe kampen for å gjøre det mer spennende. Totalt unødvendig, sier han til Bild.

Schmidt selv legger seg flat og sier at dommeren hadde rett i å sende ham på tribunen. Protestene mine var sannsynligvis ikke passende. Jeg krevde en forklaring og det er min feil. Jeg feilbedømmet situasjonen, sier Schmidt til DW Sports.

Her marsjerer dommeren i garderoben

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -