Utskjelte RB Leipzig holder stø kurs mot opprykk

132

Etter at Red Bull Leipzig tapte forrige runde borte mot St. Pauli, var de tilbake på vinnersporet i helga med 3-0 mot Union Berlin. St. Pauli på sin side gikk på et overraskende tap mens Freiburg vant.

Det kan utvilsomt se ut som om omstridte og utskjelte RB Leipzig blir å se i 1. Bundesliga neste sesong. I helgen vant de 3-0 mot Union Berlin etter scoringer av Dominik Kaiser, bildet (7. min.), Will Orban (25. min.) og Yussuf Poulsen (52. min.).

St. Pauli som ligger på fjerdeplass tapte 1-3 hjemme mot FSV Frankfurt. Det bare en uke etter at St. Pauli vant 1-0 mot RB Leipzig i en kamp som ble spilt i fantastisk stemning i Hamburg.

Freiburg som ligger på andreplass tok en sterk 2-0-seier borte mot Sandhausen, og er seks poeng bak RB Leipzig. Freiburg hadde tapt de to siste kampene før møtet mot Sandhausen, og trengte virkelig denne seieren. Blant målscorerne var Nils Petersen som har vært ute av spill en periode. Nürnberg er et av formlagene i divisjonen, de spiller mandag kveld borte mot Fortuna Düsseldorf. Hvis Nürnberg vinner, styrker de sin posisjon på play-off, og vil da være kun poenget bak Freiburg. De to beste rykker opp til slutt.

- Annonse -

Bochum mistet litt av kontakten med topplagene etter 1-1 borte mot 1860 München. Laget som startet sesongen så bra klarer ikke å ta poengene like raskt nå som tidlig i høst, og må finne tilbake til den formen om de skal klare opprykk. Med 33 poeng begynner avstanden opp å bli betydelig.

Når det gjelder de norske spillerne var Ruben Yttergård Jenssen og Bård Finne på hve sin banehalvdel da Kaiserslauteren spilte 2-2 mot Heidenheim. Begge to ble byttet ut mot slutten av kampene. Kaiserslauteren har seks poeng opp til play-off.

Håvar Nilsen spilte første omgang for Freiburg, mens Vegar Eggen Hedenstad var ubenyttet reserve.

Greuther Fürth hadde Veton Berisha i startoppstillingen og Zlatko Tripic som benyttet reserve da de spilte 1-1 mot Duisburg. Fürth ser ut til å ha lite å spille for resten av sesongen, særlig om ikke de tre bunnlagene Paderborn (18 poeng), 1860 München (15 poeng) og Duisburg (13 poeng) begynner å ta poeng. De ser litt fortapt ut. Fortuna Düsseldorf ligger rett over play-off med 23 poeng.

Helgens kamper:
Greuther Fürth – Duisburg 1-1
RB Leipzig – Union Berlin 3-0
St. Pauli – FSV Frankfurt 1-3
Kaiserslautern – Heidenheim 2-2
Karlsruhe – Eintracht Braunschweig 2-2
1860 München – Bochum 1-1
Arminia Bielefeld – Paderborn 1-1
Sandhausen – Freiburg 0-2
Fortuna Düsseldorf – Nürnberg (mandag kveld)

 

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -