Robben med kamp nummer 100 i CL

238

Bayern Münchens 3-0 seier over Celtic i Champions League var nokså spesielt for en Arjen Robben.

Bayern Münchens nummer 10 oppnådde onsdag en ny milepæl i karrieren sin. Da han spilte sin kamp nummer 100, som markerte seg med en assist i kampen, sier til klubbens hjemmeside etterkampen.

– Det var en meget spesiell kamp for meg og med mindre skader, ville det ha vært mange flere. Men nederlenderen er fornøyd og fryktelig stolt.

Robben vil være den andre nederlenderen å nå denne milepælen etter Clarence Seedorf, som har spilt 125 kamper i Europas mest prestisjetunge klubbkonkurranse.

En av Robbens nåværende lagkamerat Jerome Boateng, var veldig imponert over at nederlenderen har oppnådd så mange kamper og sa følgende -100 Bundesliga kampene er beundringsverdig, men 100 i Champions League er noe helt annet»

- Annonse -

Og Arjen har vist gode resultater i over halvparten av disse kampene. Han er en av grunnene til at Champions League er så spesiell for FC Bayern. Kantspilleren har spilt 60 Champions League-kamper for Bayern München, 19 for Chelsea og 11 for Real Madrid.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -