Ronaldo forlenger – Alves forsvinner – Nolito flytter på seg?

551

Det skrives i avisene i går og i dag at Real Madrid og Ronaldo er i ferd med å bli enige om en forlengelse av kontrakten. Det eneste som ikke er klart foreløpig er om den skal vare til 2020 eller 2021. Dette skal vel da stoppe alle spekulasjoner om PSG eller en mulig retur til Manchester United. De Gea var veldig nær en overgang til Real Madrid i fjor, men det strandet på noen rot i papirene i siste øyeblikk. Nå virker det som om interessen har kjølnet noe. Perez vil fremdeles signere De Gea, men Zidane mener at Keilor Navas skal være lagets førstekeeper. Han har spilt en fantastisk sesong og det er forståelig nok. Ellers så virker det som om kroaten Mateo Kovacic begynner å bli lei av å ikke få muligheten i Real Madrid. Det ryktes om en retur til Italia og kanskje også Inter hvor han kom fra. Men også Juventus er et alternativ.
Vi holder oss til Real Madrid der Perez har satt en pris på Real Madrid drakten til 200 mill. EUR. Det betyr at det er hva utstyrsleverandøren må ut med (Adidas er pt. leverandøren). Dette kommer så klart fordi Barcelona inngikk nylig en svært lukrativ avtale med Nike som plasserer de på toppen av listen.

Det skjer litt på overgangsfronten i Barcelona også. De har kvittet seg med 2 forsvarspillere så langt. Marc Bartra har signert for Borussia Dortmund. Det lå litt i kortene etter at Barcelona satt ned utkjøpsklausulen fra 40 mill. EUR til 8 mill. EUR. Bartra har opptrådt lojalt og profesjonelt til tross for lite spilletid og fortjener denne muligheten. Dani Alves er ferdig i Barcelona etter å ha spilt i Barcelona i 8 sesonger. På den tiden har han fått med seg 6 ligatitler, 3 Champions League titler, 4 Copa del Rey, 3 UEFA Supercup, 4 Spansk Supercup og 3 FIFA Club World Cup. Han er blant de spillerne som har spilt flest kamper for Barca i denne perioden. Det er ikke noe annet enn imponerende. Mest sannsynlig er det at han går til Juventus, selv om det ikke er 100 % avklart. Dette betyr at Barcelona må ut og hente forsvarspillere. Marquinhos (PSG) er et aktuelt navn. Bellerin (Arsenal) er høyt på ønskelista og er et La Masia produkt. Joao Cancelo (Valencia) er også aktuell som erstatter for Alves. Portugiser som kan minne en del om Alves i spillestilen. En annen kandidat som har dukket opp i media siste uke er Lyons 22-årige forsvarsspiller Samuel Umtiti. 20 mill. EUR skal visstnok prisen ligge på.

Eric Bailly (Villareal) er også nevnt i samme åndedrag, men mye tyder på at Manchester United sitter i førersetet i forhold til å kapre spilleren fra Elfenbenskysten.

Et «litt på kanten rykte» som avisene elsker er at Paul Pogba har gitt en eiendomsmegler i oppdrag å finne et hus i utkanten av Barcelona. En representant for Pogba sier at det dreier seg om en ren investering – så får tiden vise. Mest sannsynlig blir han for dyr for Barcelona om han skulle ønske å forlate Juventus.
Nolito var et navn i januar-vinduet, men ble for dyr. Nå er rammene blitt utvidet og det er fremdeles aktuelt å utløse utkjøpsklausulen på 18 mill. EUR. Enrique er tydeligvis veldig lysten på den spanske landslagsspilleren fra Celta Vigo. Han har tidligere uttrykt at det ikke er noe problem for han å være et 4. valg bak MSN. Det kan nok også være en ide å gi de 3 på topp litt mer hvile kommende sesong. De spekuleres også i at unggutten Munir El Haddadi vil bli solgt eller eventuelt leid ut og Real Sociedad har blitt nevnt.

- Annonse -

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -