Rundens hovedkamp Marseille – PSG

140

Nok en runde i Ligue 1 står for tur, og denne runden har vi hovedfokus på kampen mellom Marseille – PSG.

Begge lag trenger poengene i denne matchen, PSG ligger som nr 2 tre poeng bak ligaleder Monaco, mens de er A poeng med Nice, men PSG på 2 med bedre målforskjell. PSG kommer fra 0-0 hjemme mot Toulouse hjemme på Parc Des Princes.

Marseille ligger på 6 plass, å jakter tre poeng for å holde liv i drømmen om en mulig champions league plass. Hjemmelaget kommer fra en 2-0 seier hjemme mot Rennes sist helg. Marseille har så langt holdt nullen i 11 av sine siste hjemmekamper i (Ligue1). PSG har vunnet 11 av sine 12 siste kamper mot Marseille i alle konkurranser. Marseille har scoret mer en 2,5  i sine siste 8 hjemmekamper mot PSG i alle konkurranser.

PSG har scoret minst 2 mål i 13 av sine siste 14 kamper mot Marseille i alle konkurranser. Marseille har vunnet seks av sine siste 7 hjemmekamper (Ligue 1). PSG har vunnet sine siste 4 borte kamper (Ligue 1). Marseille har vunnet med minst to måls margin i 5 av sine 6 siste hjemmekamper (Ligue 1). PSG har scoret minst 2 mål på sine siste 3 borte kamper (Ligue 1).

- Annonse -

Det er et av Frankrikes aller største oppgjør, men det vil overraske alle om Rudi Garcias gutter klarer og ta poeng mot et form sterk PSG. Gjestene fra den franske hovedstaden ser ut til å må klare seg uten Angel Di Maria, noe som er et stort tap for PSG, men både Lucas Moura og Julian Draxler har begge imponert i hans fravær.

De gode nyheten for Marseille er at både spissen Gignac og backen Morel er begge tilbake fra skader, og ser ut til at begge kan spille. PSG største fare vil utvilsomt bli utrettet fra høyre side, der Payet vil prøve å engasjere seg i kombinasjoner med Valbuena og Gignac/ Khelifa. Ikke bare det, men PSG kan være mer avslappet enn noensinne, siden deres Champions League-sesongen er i gang, og dem fikk en pangstart med storseier over FC Barcelona.

Manglende spillere

Marseille: Abou Diaby Ute, Tomas Hubocan Ute, Bafétimbi Gomis Ute,Bouna Sarr Ute, Henri Bedimo Tvilsom.

Paris Saint-Germain: Grzegorz Krychowiak Ute, Layvin Kurzawa Tvilsom, Marco Verratti Tvilsom,  Ángel Di María Tvilsom, Thiago Silva Tvilsom.

 

 

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -