Rundens kamp: Borussia Dortmund – RasenBallsport Leipzig

137

Borussia Dortmund tar i mot overraskelseslaget, og nykommerne RasenBallsport Leipzig i «Hovedkampen» i denne runden.

Thomas Tuchel mannskap er ubeseiret på de seks siste kamper, men de har ikke råd til å avgi poeng i kampen mot overraskelseslaget RasenBallsport Leipzig om de skal holde tritt med Bayern München, og resten av topp tre.

De gule og svarte fra Dortmund ligger på en fjerdeplass et poeng bak tredjeplassen, og 11 poeng bak helgens motstander, og 14 poeng bak Bayern München. Sist runde klarte de bare 1-1 borte mot 1. FSV Mainz 05, etter scoring av Marco Reus.  Borussia Dortmund er også ubeseiret på sine 29 siste hjemmekamper. 

Gjestene fra Leipzig fikk en knallstart på andre halvdel av sesongen, etter de slo TSG Hoffenheim 2-1 på hjemmebane. Hoffenheim som var det eneste ubesierede-laget i ligaen, før møte med RasenBallsport Leipzig. RasenBallsport Leipzig har vunnet 11 av sine siste 13 kamper (Bundesliga). RasenBallsport Leipzig har scoret minst 2 mål i løpet av sine ni av 11 kamper (Bundesliga).

- Annonse -

Gjestene er også full av selvtillit etter seieren mot  Frankfurt og Hoffenheim. laget må også klare seg uten Timo Werner i kampen. Det er også forventet at det blir en tøff kamp mellom de to lagene, i kampen om tre poeng.

Lag Nyheter: 

Borussia Dortmund: Bonmann (ikke inkludert) , S. Bender (Ytre leddbåndskade) , Sahin (kne) , Isak (Ikke spille klar, venter på godkjennelse fra FIFA)

RB Leipzig: Gipson (rehab), Klostermann (korsbånd), Emil Forsberg (rødt kort), Timo. Werner (influensa)
Sannsynlige lagoppstillinger:
Borussia Dortmund: Bürki – Piszczek , Sokratis , Ginter , Schmelzer – Weigl – M. Götze , Guerreiro – C. Pulišić , Reus – Aubameyang
RB Leipzig: Gulácsi – Bernardo , Orban , Compper , Halstenberg – Demme , Ilsanker – D. Kaiser , Sabitz
Korthaugen: 
Borussia Dortmund: Sokratis (4 gule kort) , Dembélé (4 gule kort)
RB Leipzig: Compper (4 gule kort), Orban (4 gule kort)

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -