Rykte: Dette er vingen Liverpool vil hente fra russisk liga

1292
Er Quincy Promes på vei til Liverpool? (Foto: Wikimedia Commons)

Ifølge The Mirror, er Liverpool ute etter en ving ettersom de ikke lyktes å få kjøpt Julian Draxler fra Wolfsburg. Han valgte Paris St. Germain.

I tillegg må Liverpool klare seg noen uker uten Sadio Mane som skal delta i Afrikamesterskapet og Philippe Coutinho er skadet.

Ifølge nettstedet footballoranje.com skal altså den engelske avisen mene og vite at Liverpool nå konsentrerer seg om å få kjøpt nederlenderen Quincy Promes som spiller i Spartak Moskva.

24-åringen har vært i storform for den russiske hovedstadsklubben denne sesongen med seks mål og sju assist på 14 ligakamer.

- Annonse -

Promes forlenget kontrakten sin med Spartak Moskva nylig, men det sies at det skal være en utkjøpsklausul i den på rundt 20 millioner pund.

Promes er opprinnelig Twente-spiller, og har også et låneopphold i Go Ahead Eagles, før han dro til Russland sommeren 2014.

Han var med i bruttotroppen til Nederland foran VM i Brasil i 2014, men kom ikke med dit. Han debuterte for de oransje i en treningskamp mot Frankrike i 2014, og har totalt 12 A-landskamper og 19 landskamper på forskjellige aldersbestemte nivå for Nederland.

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -