Sander Berges lag sløste enormt i lokalderby og måtte nøye seg med uavgjort

204

Med belgisk fotball på Viasport har man for første gang noensinne kunne se belgisk fotball på norsk tv. Og den første kampen som kanalen sendte på ordinær tv, tidligere kamper har vært vist på Viaplay, ble det en sjansebonanza av den utrolig sorten.

Like utrolig var det at kampen endte 1-1.

Sander Berges Genk kjørte over sin lokalrival i 90 minutter, skapte sjanse på sjanse, men uttrykket «vaksinert mot å score» kan sjelden brukes mer berettiget. Ikke bare skapte Genk en haug med sjanser, de hadde fire avslutninger i tverrliggeren. St. Truidens keeper Kenny Steppe hadde tre-fire klasseredninger og var utvilsomt banens beste.

Sander Berge hadde selv en stor sjanse etter 30 minutter da han headet over fra fem meters hold. Nordmannen burde strengt tatt i alle fall headet på mål, men var kanskje ikke klar over at han sto så alene.

- Annonse -

Ukraineren Ruslan Malinovsky ga Genk fortjent ledelsen etter 68 minutter på et frispark fra langt hold som målte 111 km/t. Men Wataru Endo utlignet bare tre minutter senere.

St. Truiden kunne dermed dra den 33 km lange turen sørvestover hjem fra Genk med et høyst ufortjent poeng. Men det gjelder å score på sjansene…

Den belgiske ligaen kom i gang sist helg. Anderlecht har startet sesongen med to seire, mens Club Brugge også kan stå med seks poeng om de vinner sin kamp søndag kveld mot Mouscron.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -