Schweinsteiger bryter stillheten

327
Schweinsteiger har idag tatt i bruk Twitter for å forklare hans situasjon i Manchester United. Foto: Wikimedia Commons

Schweinsteiger bryter stillheten

Manchester Uniteds Bastian Schweinsteiger har de siste ukene vært mye diskutert i media. Og grunnen til dette er at Mourinho har uttalt at den tyske midtbanespilleren ikke er med i hans fremtidsplaner for klubben.

Schweinsteiger kom til Manchester United sommeren 2015, og var en av flere spillere som ble signert av daværende United-manager Louis van Gaal. Tyskeren hadde på tidspunktet han ble signert vært linket til klubben ved flere anledninger. Det er ingen hemmelighet at Sir Alex Ferguson prøvde å lokke han til drømmenes teater noen sesonger tidligere.

31-åringen ble raskt en publikumsfavoritt på grunn av sin beherskede personlighet, og evne til å kommunisere med fansen gjennom sosiale medier. Dessverre for den tyske midtbanegeneralen har skadelisten ikke blitt noe mindre med årene. Så langt har han spilt uslige 18 kamper på to sesonger for de røde djevlene. Noe som har gjort at han for tiden er blitt tvunget til å trene med Uniteds reservelag. Denne behandlingen har ikke falt i god jord hos flere fotballeksperter. Og det eskalerte ytterligere da hans bror la ut en melding på twitter hvor han skrev «no respect». Men skal man tro hovedpersonen selv har han ingen planer om å gi seg, og er klar til å bidra hvis han skulle trenges på førstelaget.

Tyskeren la idag ut følgende melding på Twitter (NB! Meldingen står skrevet på engelsk):
Bastian Schweinsteiger skrev denne meldingen på Twitter tidligere i dag. Foto: Twitter (@BSchweinsteiger)

Les også: Schweinsteiger gir seg på landslaget

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -