Før seriestart 3 divisjon avd 6

169

Før seriestart 3 divisjon avd 6

Lørdag: 11:04:15

19:00 Madla – Staal 2-2 (ISS Kunstgras Madla)

Madla er et nyopprykket lag, har hentet inn David Chockeli (FGI) og Thomas Leidland (Vidar) og Mikkel Ørbæk Andersen (Hundvåg)  kan komme til å gjøre en meget god sesong som et nyopprykket lag.

Staal på sin side vil vær en opprykkskandidat, men har mistet flere sentrale spillere fra fjorårets sesong Danielsen (Vidar) Kleppa Christensen(Vidar) Morten Bjørlo (Sola) Jeg tror at dette vil bli en meget tett og jevn kamp som ender 2-2

- Annonse -

Fredag 10/04/15

18:00 Riska – Randaberg 0-1 Riska Stadion

Riska er et nyopprykket lag akkurat som Madla, Riska har hentet inn signeringer som Torger Motland (Ålgård) og Vetle Myhre (Vidar) men tror dessverre de kommer til å ligge på nedre halvdel å de starter med et tøft lag.

Randaberg var i 1 divisjon senest i 2010, men de maktet ikke å holde seg, å etterhvert har de etablert seg i 3 divisjon, i år tror jeg de vil være med å kjempe om opprykket til 2 divisjon. De har hentet inn Sindre Norgren (Vidar) og Preben Stangeland (Klepp) Randaberg trekker nok det lengste strået her.

Lørdag 11/04/15

15:00 Stord – Os 1-1 Stord Stadion

Stord har hentet inn tidligere Viking, Tromsø og Brann spiller Tommy Knarvik som spillende trener, har ikke så mye på hvem de har hentet inn, men de var i 2 divisjon i fjor og i år vil de være en soleklar opprykkskandidat.

Os har hentet inn tidligere utenlandsproff og Brann spiller Hassan El Fakiri som spillende trener, å de er en meget god outsider til opprykket sammen med Stord. å disse kampene blir svært tette å dermed ender den 1 kampen mellom disse to klubbene 1-1.

Lørdag 11/04/15

16:00 Kopervik – Vardeneset 1-3 Åsebøen Stadion

Kopervik har vært i 2 divisjon så sent som i 2011, å i fjor startet de meget bra, og hang med Sola (Rykket opp) en stund men så begynte det som ofte skjer med klubber, de detter ned og endte tilslutt på midterste halvdel.

Vardeneset har alltid vært å regne med oppe i toppen, men i fjor så det lenge ut som om de skulle rykke ned, men Vestbø og Co snudde skuta å holdt på å komme blant topp 3 tilslutt. Vestbø har imidlertid sluttet i jobben og inn har Richard Enge kommet inn. å han har hentet inn Lars Løkling (Hundvåg) Kristian Høvring(Ålgård) Thomas Bjørnevoll (Hundvåg) Haakon Mehus (Hundvåg) Christer Olavesen (Hundvåg) å jeg tror de vil ta en kontrollert seier mot et defensivt Kopervik lag.

Søndag 12/04/15

16:00 Vard2 – Brodd 0-2 Gymnasbane 6

Vard2 har jeg ikke så mye å si om. Tror det ikke blir lett å slå dem (Kommer an på hvor sterkt de stiller)

Brodd har hentet inn Batty som trener, å hentet inn stopperduo fra 2 divisjon Klungtvedt (Ålgård) Midbøe Lunde (Vidar) + midtbanespillerne Hauan (SIF) og Kavli Opsanger (Hundvåg). De rykket opp på første forsøk etter nedrykket fra 3 divisjon for 2 år siden. Tror de blir å regne med som alltid.

Mandag 13/04/15

18:00 Haugesund2 – Åkra 0-0 Haugebanen

Haugesund2 blir akkurat som Vard2 de kan hente ned spillere fra sitt alag, å da kan dem plutselig stille et sterkt lag.

Åkra er et lag som kommer til å kjempe på midterste halvdel, har en god spiss som kan score rundt 13-14 mål sesongen ved navn Christian Holko.

Mandag: 13/04/15

18:00 Viking2 – Vaulen 1-2 Viking treningsbane

Viking2 har et meget sterkt og ungt mannskap der 4-5 spillere er med i årets Alags tropp, og som de andre 2 er lagene i pulja her, kan Viking også stille med et par alags spillere.

Vaulen har hentet inn Ringdal(Viking2) El Adawy (Arendal) og mye gode spillere til.. Har også en meget god spiller på vei ut, nemlig stjernespiss Amar Kotlica (Se artikkel lengre ned). Vaulen vil og kan kjempe helt oppe i toppen, og med Bo Andersen som trener kan det ende med et opprykk.

Dette var da altså mine tips foran 3 divisjon serieåpning. Å håper flerne tar turen til en av banene, (Hvis du bor i Stavanger)

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -