Nærmer det seg slutten for Pippo?

179

Nærmer det seg slutten for Pippo?

Filippo «Pippo» Inzaghi og hans AC Milan tapte 2-1 borte mot Fiorentina mandag kveld. Det var AC Milan som tok ledelsen, men på slutten av kampen gikk det galt. Gonzalo Rodriguez og Joaquín sørget for at Fiorentina vant kampen, og klubben fra Firenze er virkelig med i kampen om de øverste plassene på tabellen.

Men det er ikke AC Milan. Etter flere skuffende resultater ligger de på en 10.plass på tabellen. I de siste 5 kampene har de spilt uavgjort mot Empoli, vunnet mot Cesena (som ligger på 19.plass på tabellen), uavgjort mot både Chievo og Hellas Verona, og i går tapte de mot Fiorentina.

Filippo Inzaghi har også blitt kritisert for byttene sine, og i går skjedde det altså igjen. Ignazio Abate som spilte en god kamp for AC Milan ble byttet ut, og inn kom Daniele Bonera. Et minutt senere sto det 2-1 til Fiorentina, og nok en fiasko var et faktum for «Pippo» Inzaghi.

I neste serierunde spiller AC Milan hjemme mot Cagliari klokken 20:45 lørdag kveld. Hvis ikke AC Milan får et godt resultat er det nok slutten for «Pippo», noe som i seg selv er fryktelig og skandaløst, ettersom at «Pippo» hadde en enorm karrière som spiller for Milano-klubben.

- Annonse -
Vanskelige tider.
Er dette slutten for «Pippo»?

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -