Messi i festhumør før skjebneuke

181

Messi i festhumør før skjebneuke

Onsdag 17.mars møter Barcelona Manchester City hjemme på Nou Camp- Barcelona leder 2-1 fra bortekampen og er store favoritter til avansement. 4 dager senere møter de Real Madrid på samme bane-i det som i stor grad kan avgjøre Primera Division 2014/2015, ettersom Barcelona med seier her vil være 4 poeng foran de kongelige med 10 runder igjen.

Før disse kampene er det da greit for Barcelona at Messi er i fantastisk form-kanskje like bra som i den elleville 2011/2012 sesongen-med to unntak: Han har flere assist-og han scorer flere mål med hodet og høyrefoten. For der man kanskje trodde at Messi ikke kunne utvikle seg mer, har han gjort nettopp det denne sesongen. Aldri har han scoret så mye på hodet før (4 sålangt i serien, og første heading direkte på corner) og aldri har så mange av målene blitt scoret med høyrefoten. Den «dårlige» foten til Messi…. Litt før jul ville de fleste sagt at Ronaldo hadde avgjort toppscorerkampen for sesongen allerede-nå ligger Messi 2 mål foran (32 mot 30) i Primera.

Messi i 2015:
17 kamper
21 mål
11 assist

Når vi er kommet til midten av mars er Messi den eneste spilleren i de store ligaene i Europa som har tosifret antall både scoringer og assists etter nyttår. For oss fotballfans er det bare å finne frem popcornet og sette seg i godstolen. Det er gode tider foran oss!

- Annonse -

PS-fikk du ikke med deg Messis fantastiske raid mot Eibar i helgen? her er det:

Artikkelen er skrevet av Karl Inge S-les mer om El Clasico her

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -