Lionel Messi på flyttefot?

450
Lionel Messi på vei bort?. Foto: Wikimedia Commons

Lionel Messi fortsetter å bli hyppig linket til den italienske storklubben Inter. Den argentinske superstjernen har lenge vært misfornøyd med styret i Barcelona og har ikke lagt skjul på dette.

Det begynner nå å virke mer og mer troverdig at Inter faktisk kan få til en avtale med argentineren. Ikke minst etter det spektakulære som skjedde før kampen mellom Inter og Napoli i går kveld. For på katedralen Duomo di Milano så lyste det nemlig opp ett lysbilde av Lionel Messi like før kampen. Og i følge flere italienske medier så skal dette ha vært planlagt og gjennomført av eierne til Inter. De brukte lysbilde på katedralen som reklame for kampen mellom Inter og Napoli i Kina. Faren til Messi har også nylig skaffet seg ett hus i den italienske storbyen, noe som bare har satt enda mer fart på ryktene om den mulige overgangen.

Les også: Solskjær står ovenfor ett tøft valg før neste sesong

Inter trener Antonio Conte har allerede kommentert ryktene og sagt at det er helt umulig å hente Lionel Messi til Italia. Me det har ikke stoppet ryktene. Det skal være usikkert hvilken sum det er snakk om. Og det kan fort dreie seg om en bytteavtale mellom de to klubbene, siden Barcelona har allerede pekt seg ut Lionel Messi sin landsmann til å ta over etter Luis Suarez. Lautaro Martinez kan derfor bli en ekstremt viktig brikke i dette spillet hvis det faktisk er mulig for Inter og hente Lionel Messi!

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -