Ingen scoringer mellom Sarpsborg og Haugesund

128

(Sarpsborg – Haugesund 0-0) I en kamp som var preget av defensiv stabilitet, var Sarpsborg nærmest seieren.

I førsteomgangen var kampen jevn, men meget sjansefattig. Begge lag var gode til å ligge stabilt og stenge sentrum, men begge slet mot motstandernes etablerte forsvar, og klarte knapt å produsere sjanser.

Mens Haugesund aldri ble farlige i løpet av de første 45 minuttene, nærmet seg Sarpsborg ved to anledninger. Mohamed Ofkir skjøt over tverrliggeren etter at han selv hadde inisert situasjonen. Jørgen Strand Larsen satte ballen til siden for mål da han fikk avslutte under press.

Etter pausen tok Sarpsborg etter hvert styringen. Vertene klarte fortsatt ikke å bryte ned motstandernes forsvar, men kom til avslutninger etter dødballer eller feil hos Haugesund.

Ismaila Coulibaly var nær å sende vertene i føringen da headingen etter en corner traff stolpen. Ofkir bommet på mål etter en feilpasning av Ulrik Fredriksen og påfølgende overgang. Heller ikke Strand Larsen traff målet da han fikk tak i en lang bakromspasning på skrått hold.

Haugesund, derimot, gjorde stort sett en god jobb i forsvaret. Gjestene var imidlertid meget harmløse foran Sarpsborgs mål.