Sevilla gode mot Real Madrid i kveld!

139

SLAGET I SEVILLA

Sevilla – Real Madrid 3-2. (Scoringer S: Immobile, Banega, Llorente RM: Ramos, James).

Sevilla viste muskler, spilte god fotball og ikke minst viste en sterk vilje til å vinne dette oppgjøret. Real Madrid virket litt tammere enn hva vi er vant til fra den kanten.

Første omgang startet positivt for Real Madrid. Etter 10 minutter en stor mulighet til Ronaldo. Rett etter et skudd i stolpen fra Nacho. Etter 22 minutter sitter den. En fantastisk scoring av Ramos. Brassespark! Men scoringen kan koste dyrt. Ramos faller ned på skulderen og må byttes ut rett etter scoringen. 10 min. før pause er Immobile på rett plass etter en corner som går rett gjennom hele feltet. Immobile lurer på bakre stolpe og setter den i mål. Rett etter dette får samme mann en kjempemulighet til å ta føringen, men han er litt for sen på et innlegg fra venstre. Andre omgang fikk en litt forsiktig start, uten de store hendelsene, men Sevilla var litt friskere, og Ronaldo var ikke helt påskrudd i dag. Banega dukker opp på et kort innlegg og setter 2-1. Rett etter kommer Llorente inn. Han er ikke mange minutter på banen før han header nydelig rett i krysset. Men kampen er ikke over. Real Madrid og James får prikket inn et flott skudd nesten 3 minutter på overtid.