Simon Kjær er smigret over interessen fra PSG

719

De franske mestrene  Paris Saint-Germain er angivelig interessert i Simon Kjaer, og det smigrer landslagsstopperen, som ikke har noen planer om å flytte på seg.  

 

Der er bare et halvt år, siden  Somin Kjær forlot fransk fotball, men nå er angivelig det franske mesterlaget  interessert i og signere han tilbake til fransk fotball. Paris Saint-Germain ser på den danske som en mulig forsterkningene i midtforsvaret. Det gjør inntrykk på 26-åringen som for tiden spiller i den tyrkiske klubben Fenerbahce, har ikke planer om å flytte på seg.

– Selvfølgelig er det veldig smigrende å bli nevnt i sammenheng med andre stor klubber, men jeg tror ikke det endrer min situasjon, sier Kjær til goal.com.

- Annonse -

– Jeg trives veldig bra i Fenerbahce. Som familie trives vi veldig godt med livet i Istanbul. Jeg liker å spille for en toppklubb med ambisjoner om å vinne alle kampene, samt å vinne den tyrkiske mesterskapet og gjøre det godt i Europa.

Kjær og Fenerbahce er for øyeblikket på andreplass i den tyrkiske Süper Lig etter en 2-1 seier over Sivasspor 28. desember. Hvor danske scoret det avgjørende målet, som var hans første for klubben.  Selvfølgelig var det en god følelse å score mitt første mål for Fenerbahce, som også ble det avgjørende målet for selve kampen. Jeg har vært svært nær et par ganger denne sesongen, så det var en god følelse å se ballen gå i nettet, sier dansken.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -