Sirigu usikker på fremtiden – Lavezzi ønsker seg til Italia

154

Paris Saint-Germain keeper Salvatore Sirigu vet ikke hvor han fortsetter karrieren. Ezequiel Lavezzi håper på et comeback i Serie A.

Den italienske landslagsmålvakten Salvatore Sirigu er ikke fornøyd med tilværelsen i  Paris Saint-Germain, og er ryktet bort i fra den franske storklubben. Men det er fortsatt usikkert om han forlater klubben i januar.

Var dette din siste kamp for Paris Saint-Germain? Jeg vet ikke, du bør stille det spørsmålet til treneren eller sportssjefen. Jeg vet rett og slett ikke, sier Sirigu ifølge Football Italia.

Lavezzi ønsker seg til Italia

- Annonse -

Den argentinske landslags spissen Ezequiel Levezzi kan også være på vei bort i fra PSG i januar, hvor klubbene Juventus og Inter har vist interesse for spissen.

Han ønsker seg selv nemlig tilbake til Italia, men det er absolutt ingen hast. Om det blir Inter eller Juventus?  Det vet vi ikke noe om ennå, men alt kan skje ganske raskt, sier agenten, Alejandro Mazzoni, ifølge Football Italia.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -