Völler: Hernandez er ikke til salgs

95

 

Bayer Leverkusen sportsdirektør Rudi Völler insisterer Javier Hernandez  ikke blir solgt.

Den tidligere Manchester United-spissen har 19 mål på 25 kamper i alle turneringer for Bundesliga klubben Bayer Leverkusen,etter overgangen fra Manchester United i sommer. The Daily Star har koblet meksikaneren med en overgang til Premier League klubbern Arsenal, men Völler hevder klubben ikke trenger å selge.

«Vi er en fotballklubb, og det er viktig at vi lykkes,» sier Völler  til Sky i Tyskland.»Chicharito har spilt en stor rolle i vår suksess så langt, gjennom sin spillestil, og med sine mål.

- Annonse -

– Det er derfor vi hentet ham hit. I første halvdel av sesongen, har det fungert veldig bra  for han.

«Det er lett å avvise tilbud når du er i en posisjon der du ikke trenger å selge. Vi er i en slik posisjon.  Vi vil holde på alle spillerne vi har, dem ønsker å bli i klubben, dem vil hjelpe oss til å nå våre mål.»

Arsenal-manager Arsene Wenger, leder for øyeblikket Premier League med to poeng, lørdag var han klar på at han vil forsterke laget, hvor han ville hente hente inn minst en ny signering i januar.

Innlegget Völler: Hernandez er ikke til salgs dukket først opp på Bundesliga Norge.

Source: Blnorge.com

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -