Smalling: Jeg er stolt av å være i Roma

155

Chris Smalling forteller at han er stolt over å være Roma-spiller, blant annet på grunn av det humanitære arbeidet klubben gjør.

Roma er kjent for sitt arbeide på sosiale medier hvor klubben blant annet arbeider for å finne savnede personer.

Når klubben har hentet nye spillere og presentert dem på Twitter har presentasjonene inneholdt bilder av en savnet person og kontaktopplysninger til myndighetene.

Les også: Pochettino: Dette er de tre beste spillerne i Premier League

- Annonse -

På den måten har klubben spredt budskapet om hjelpen som trengs for å finne savnede personer.

Under coronakrisen har klubben arbeidet med nød-forsyninger til de som har hatt behov for det og den form for arbeide er engelskmannen Chris Smalling som er på utlån fra Manchester United veldig imponert over.

– Roma har et meget stort hjerte. Det gikk hurtig opp for meg da jeg kom hit. Klubben gjør mye for å hjelpe mennesker og de hjelper på andre måter enn andre, det er fint.

– De setter virkelig ett eksempel for andre klubber som har kommet etter. Jeg er meget stolt av å være Roma-spiller på grunn av klubbens initiativer, sier Smalling ifølge The Times.

Les også: Newcastle interesserte i Bayern-forsvarsspiller

Da Chris Smalling ble presentert i Roma – ble en kenyansk jente etterlyst, hun ble funnet et par måneder etterpå. Om det var nettopp annonsen på Romas profil som gjorde utslaget, vites dog ikke.

Italiensk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger italiensk fotball  

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -