Pochettino: Dette er de tre beste spillerne i Premier League

491
Mauricio Pochettino. Bilde: Víctor Gutiérrez Navarro from VALENCIA, Wikimedia.

Mauricio Pochettino har ikke vært å se ved sidelinja etter at han fikk sparken i Tottenham i november 2019. I et intervju med Sky Sports News har han nå nevnt de tre spillerne han mener er de beste i Premier League.

Pochettino fikk ikke lov å nevne spillere han selv har trent. 48-åringen brukte lite tid på å bestemme seg at Manchester Citys Kevin de Bruyne er Premier Leagues beste spiller, etterfulgt av lagkameraten Sergio Aguero.

Etter litt betenkningstid utpekte den tidligere Southampton- og Spurs-manageren Roberto Firmino som nummer tre. Samtidig påpeker Pochettino at det finnes hundre spillere han kan nevne.

Les også: Newcastle interesserte i Bayern-forsvarsspiller

- Annonse -

Selv om Pochettino har vært uten jobb, har det oppstått flere rykter rundt ham. Argentineren opplyser om at han er klar for en ny trenerjobb. Han forteller at han har brukt tiden til å analysere de siste sju årene sammen med trenerstaben sin.

Pochettino, som fortsatt lever i London, er også tydelig på at han fortsatt anser Premier League som verdens beste liga. Likevel åpner Pochettino også for å overta en klubb i et annet land enn England.

Les også: Liverpool-legende: Disse fire spilleren må Liverpool forsøke å signere

Engelsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger engelsk fotball  

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -