Newcastle interesserte i Bayern-forsvarsspiller

195
Lucas Hernandez. BIlde: Антон Зайцев, Wikimedia

Newcastle United skal være interesserte i Bayern Münchens forsvarsspiller Lucas Hernandez. Dette beretter den tyske avisen Bild.

Bayern kjøpte den franske forsvarsspilleren, som kan brukes som midtstopper og venstre back, før sesongen. 24-åringens tid i München har så langt ikke vært suksessrik. Han var å se i seks av de åtte første Bundesliga-kampene, før en langvarig skade satte ham ut av spill.

Les også: Frankfurt fornyer kontrakten med veteranen

I Hernandez’ fravær gjorde Alphonso Davies, David Alaba og Jerome Boateng en god jobb. Etter at Hernandez hadde kommet seg i kampform igjen i februar, fikk han kun én kamp fra start og fire, til dels korte, innhopp. Mot Union, Bayerns første kamp etter korona-pausen, satt han 90 minutter på benken.

Hernandez er den dyreste spilleren som noensinne har blitt kjøpt av en Bundesliga-klubb. Bayern betalte Atletico Madrid 80 millioner euro for forsvarsspilleren. Om oppkjøpet til Newcastle United gjennomføres, vil klubben øke sitt overgangsbudsjett betraktelig. Det er likevel uvisst om Bayern eller Hernandez selv ønsker en overgang til Premier League-klubben.

Les også: Jarsteins og Skjelbreds Hertha vant derbyet mot Union

Engelsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger engelsk fotball  

Kommentarer

kommentarer