Frankfurt fornyer kontrakten med veteranen

148
Makoto Hasebe. Bilde: Silesia711, Wikimedia.

Eintracht Frankfurt har fornyet kontrakten med Makoto Hasebe. 36-åringens kontrakt varte opprinnelig ut 2019/20-sesongen, men har nå blitt fornyet fram til sommeren 2021.

I tillegg har klubben også knyttet Hasebe til seg i tiden etter proffkarrieren. Japaneren skal jobbe som merkeambassadør for klubben.

Les også: Jarsteins og Skjelbreds Hertha vant derbyet mot Union

–  Makoto har hatt en usedvanlig karriere. På grunn av sin store disiplin og høyst profesjonelle innstilling, er han som 36-åring fortsatt en viktig brikke i laget. Vi er glade for å ha ham i laget i den kommende sesongen og at han blir i Eintracht som merkeambassadør etter karrieren, sier Frankfurts sportssjef Fredi Bobic til klubbens hjemmeside.

- Annonse -

Hasebe har vært i Frankfurt siden 2014. Den defensive spilleren har spilt en viktig og stabiliserende rolle for laget. I 2018 vant han cupen med Eintracht. Sesongen etter nådde Frankfurt og Hasebe semifinalen i Europa League.

Les også: Ajax og Benfica skal være interesserte i Freiburgs keeper

Tysk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger tysk fotball  

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -