Solskjær er favoritt til å bli permanent manager i Manchester United

1959

Med fem strake seire i liga og cup er Solskjær historisk som manager i Manchester United. Ingen før han i klubbens historie har ledet laget til like mange seire på rad i sine første obligatoriske kamper. Nå tror jeg ikke den rekorden alene vil sikre Solskjær jobben på permanent basis. Det er flere faktorer som heller mot at Solskjær seiler opp som favoritt til å lede laget når kalenderen viser august 2019.

Argentiner i London

Helt siden Mourinho måtte pakke sekken å gå rett før jul har media og eksperter pekt på Tottenham manager Pochettino som den naturlige arvtageren. Argentineren har satt sammen et ungt og ikke minst offensivt anlagt lag på de årene han har ledet London-klubben. Det er en tydelig filosofi, og laget spiller attraktiv fotball.

20 år i London

Men hvor interessert er Pochettino i å forlate skuta før Tottenham vinner et trofe? Neste sesong vil de spille på en splitter ny stadion og de vil med inntektene fra den nye stadion trolig kutte ned på det økonomiske gapet opp til de andre toppklubbene. Han har et uferdig prosjekt i London som jeg tviler jeg på at han vil forlate. I går kunne vi lese hos BBC at Pochettino helst vil være manager i Tottenham 20 år, for så å ta en avgjørelse om han vil gi seg eller ta en annen trenerjobb. Det kan være at argentineren prøver å dempe ryktene som sirkulerer, men mitt inntrykk av Pochettino er at han mest sannsynlig ikke er interessert i å trene en annen klubb i England.

Ferguson som lobbyist

På to kamper fikk Solskjær tilbake gleden og entusiasmen blant spillere og fans. Supportere har begynt å drømme om en ny Ferguson æra, hvor klubben taklet Liverpool brutalt ned fra tronen som mestvinnende klubb i England. Og det er nettop Ferguson som mest sannsynlig har trukket i trådene for å få Solskjær til drømmenes teater. Hvis laget fortsetter å vinne kamper og spille fotball lik den når Ferguson styrte skuta, vil jeg ikke bli overrasket om skotten vil være den fremste lobbyisten for at Solskjær også beste

- Annonse -

[mbm_book_grid id=’44792′]

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -