BEKREFTET: Horneland presentert som ny RBK-trener

127

Rosenborg presenterte klubbens nye hovedtrener – Eirik Horneland.

Det var en veldig offensiv trener som ble presentert som trener for de regjerende mestrene i fotball, som også innrømmer at bråket rundt overgangen har tatt voldsomt på. Med seg i trenerteamet for han Karl Oskar Emberland (assistenttrener) og Trond Børge Henriksen.

– Jeg er veldig takknemlig for å bli tildelt denne oppgaven. Rosenborg er et flaggskip i norsk fotball. Vi skal være sterke både hjemme og ute i Europa, hvor vi skal hevde oss som lag, sa Horneland under pressekonferansen onsdag.

En trener som tar siktet på å ta klubben ut i Europa

– Visjonen om Champions League har visket mer og mer vekk, men jeg tror du må våge å ha visjon om Champions League. Du må våge å ha tro på den og snakke om den, for at det kan gå, sier en smørblid Horneland.

- Annonse -

Vi skal være best trent

Den nye RBK-sjefen sier også at klubben skal være best trent. Du må ha en voldosm motor, og da spesielt i Europa. Jeg har sett i år at Rosenborg ikke har vært like bra trent. Det må opp. Vi må være overlegne fysisk i serien.

En utslitt hovedtrener

Etter flere dagers strid mellom Rosenborg og Haugesund, ble Horneland klar for Rosenborg mandag. Trønderne betalte rundt tre millioner kroner for Horneland, etter det VG erfarer.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -