Southampton tapte mot Chelsea

147

Sist gang disse to møttes, tok «The Saints» en enkel seier borte på Stamford Bridge. Denne gangen skulle alt bli annerledes.

Første omgang var preget av flere Southampton-muligheter. Den første sjansen kom etter en slurvete pasning av Fabregas, som førte til en god mulighet for Austin. Austin skyter, men ballen går like utenfor mål. Ikke mange minutter senere, ga Rahman Long ballen på et sølfat. Southampton-spilleren var dødelig effektiv. Han chipper ballen over Courtois og sender vertene i ledelsen.

Etter pausen skjedde det mye på kort tid. I det 70.minutt mottar Austin ballen like innenfor 16-meteren, men Cahill legger seg ned for å blokere ballen. Ballen er tydelig borti armen til Chelsea-stopperen, men Atkinson blåser ike straffe. Hele St.Marys reiser seg i protest.

Bare 4 minutter senere, får Costa ballen helt nede ved sidelinjen og ballen er kanskje over sidelinjen. Han sentrer videre til Fabregas, som legger inn til Hazard, men istedenfor at ballen havner hos Hazard, går ballen forbi Foster og inn i mål. Fabregas utligner og gjør at de siste 20 minuttene skal bli nervepinnende for begge lag.

- Annonse -

Når John Terry var på siste beste, var han kjent for å score når Chelsea virkelig trengte det. I dagens kamp hadde Ivanovic kapteinbåndet og han videreførte tradisjonen. På en corner i det 88. minutt, får serbieren ballen og nikker ballen knallhardt mot Southampton-målet. Foster klarer ikke å redde ballen og Chelsea-kapteinen sender bortefansen til himmels.

Med dagens seier, klatrer Chelsea videre opp på tabellen og legger seg på en 11.plass. Southampton forblir på en 7.plass.

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -