Spania og Tyskland vant sine første kamper i U19-EM

149
Claudia Pina. Bilde: Steffen Prößdorf; edited by TheSoccerBoy, Wikimedia.

Både Spania og Tyskland vant sine første kamper i U19-EM. Spania slo Belgia 2-0, mens Tyskland vant 2-1 over England.

Den første omgangen mellom Spania og Belgia endte uten scoringer. Ti minutter etter pausen konverterte Claudia Pina et straffespark og sendte Spania i føringen. Laia Aleixandri Lopez doblet ledelsen ti minutter senere. Belgia klarte ikke å score. Dermed leder Spania gruppe B etter den første runden.

På plassen bak Spania ligger Tyskland. Klara Melissa Kössler scoret tyskernes første mål mot England etter tolv minutter. Tjue minutter senere økte Paulina Käte Krumbiegel. Jessica Naz scoret på overtid av andre omgang, men målet kom for sent til å kunne true Tysklands seier.

På fredag spiller England mot Spania og Belgia møter på Tyskland.