Spansk avis: Real Madrid vil hente City-talent

320
Real Madrid logo

Real Madrid ønsker å hente Brahim Diaz i Manchester City.

I 2013 prøvde Real Madrid å hente talentet Brahim Diaz fra Malaga, men klubben valgte heller å selge spilleren til Manchester City, som var klar med åpne armer. Men spanjolen har store problemer med å finne seg til rette i Manchester City, og har i løpet av denne sesongen bare fått tre kamper for A-laget.

Nå skriver den spanske storavisen AS at 19-åringen skal være på vei bort fra klubben – og det kommer frem at spilleren skal være på vei til Real Madrid. Avisen skriver videre at Champions League-mestrene skal være villig til å hente spilleren allerede i januar, selv om han er på utgående kontrakt.

Avisen skriver at alle vil dra nytte av en overgang – Diaz ønsker ikke å tilbringe ytterligere seks måneder i England, Manchester City får penger til en spiller som er på utgående kontrakt, og Real Madrid kan hente spilleren uten at andre klubber kan kontakte ham, ettersom han har et halvt år igjen av kontrakten. Overgangsummen skal ligge på litt over 100 millioner kroner.

Los Blancos skal også være interessert i Christian Eriksen og Anthony Martial. 

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -