Det var klart for eit skikkelig lokalderby mellom topplaga Sotra og Åsane. Det var bare tre poeng som skilte laga på tabellen så det var vanskelig og sei kven som var favoritt til og vinne kampen. Men det var ikkje vanskelig og sei kven som kom best i gang. For etter bare 2 minutt skåra Sotra sitt første mål. Det var rot i Åsanes forsvar og Frederic Falck konne sette inn sitt fjerde mål for sesongen. Bare fire minutt etter skåra Åsane. Det var Håkon Lorentzen som sette ballen i mål. Og det skulle kom meir, når kampen var 10 minutt gammal skåra Åsane igjen Håkon Lorentzen. 2-1 og Åsane hadde snudd kampen. Og det skulle bli værre for laget frå Sotra, som straffe imot etter 21 minutt som Kristoffer Valsvik satte i mål. Det var det siste målet i førsteomgang.

I andreomagang var det heilt nytt Sotra lag som kom ut på bana. Dei var det soleklart beste laget og eit kvarter ut i andreomgangen fekk dei utelling for dominansen når dei skåra sitt andre mål. Det var Kristian Skjørli Ree som skåra dette målet. Og dei gav seg ikkje 15 minutt etter var stillingen 3-3 når Jone Rugland skåra. Og dette blei sluttresultatet. Eit resultat som nok begge kunne være heilt greit fornøgd med.