Selvmål sikret Chemnitz poeng mot Mannheim

65
Maurice Deville scoret Waldhof Mannheims aller første mål i 3. Liga. Bilde: Thomas Hilmes / http://www.der-betze-brennt.de, Wikimedia.

(Chemnitz – Mannheim 1-1) I Chemnitzer FC og Waldhof Mannheim møttes to nyopprykkede lag. Etter Maurice Devilles ledermålet scoret Marcel Seegert selvmål.

Chemnitz stod veldig høyt fra begynnelsen, noe som nesten hadde hevnet seg etter allerede to minutter. Maurice Deville utnyttet bakrommet og gikk alene mot Jakub Jakubov som reddet spissens forsøk.

Mannheim skapte flere målsjanser i løpet av kampens første kvarter. Både Valmir Sulejmani eller Marcel Seegert bommet imidlertid på målet fra gode posisjoner.

Chemnitz, derimot, fikk dårlig betalt for sin offensive posisjonering og var ufarlige i angrepsspillet. Kun Martin Langers heading etter en dødball var en mulighet, men gikk til siden for målet.

Etter halvspilt omgang ble Chemnitz straffet. Deville fikk tak i Dorian Dirings pasning i bakrommet og gjorde ingen feil denne gangen. Scoringen var Mannheims aller første mål i 3. Liga.

Deville kom til en farlig avslutning til, men maktet ikke å styre ballen på mål. Dermed ledet Mannheim kun med ett mål til pausen.

I andre omgang ble vertene mer målrettede og var farlige med nesten én gang. Seegert kastet seg i to forsøk fra Dejan Bozic og Georgi Sarmov og hindret at skuddene gikk på mål.

Ironisk nok var det Seegert som stod for hjemmelagets utligning ti minutter etter pausen. Tobias Müller headet et hjørnespark mot lengste hjørne. Ballen gikk i brystet til Seegert og derfra i mål.

Etter målet var Chemnitz fortsatt mest offensive, men kom ikke til mange flere muligheter. Mannheim lå dypt og ventet på overganger, men manglet presisjonen da Chemnitz bød på rom. Begge lag hadde én god sjanse hver. Dorian Dirings langskudd gikk via en annen spiller og til siden for mål. Tarsis Bonga bommet på målet fra utenfor boksen.

Neste lørdag tar Mannheim imot SV Meppen. Chemnitz spiller borte mot Viktoria Köln på søndag.