Spisstalent klar for Newcastle

149

Spisstalent klar for Newcastle

Den serbiske 20-åringen Aleksandar Mitrovic er klar for Newcastle.

Spissen som kommer fra belgiske Anderlecht har puttet ballen i nettet 44 ganger på sine 90 opptredener for storklubben. Spissen som også har 13 landskamper for Serbia, regnes som et av Europas største spiss-talenter. Ikke uten grunn kunne manager Steve McClaren si seg fornøyd med signeringen.

–  Dette er en fantastisk signering for oss. Det var mange klubber som ville ha et av de største talentene i Europa. Aleksandar er en spiller som kan utvikle seg med laget og hjelpe oss framover, sier McClaren.

- Annonse -

Hovedpersonen selv ser frem til å starte på Newcastle-karrieren.

– Jeg er glad for å ha signert for Newcastle. Jeg har allerede besøkt stadion og dette var imponerende. Jeg har spilt på mange store arenaer, men St. James’ Park er virkelig stor. Jeg gleder meg til min første kamp, sa Mitrovic og la til at han var veldig klar over hvor ekstatiske og forventningsfulle fansen på St.James Park er.

Mitrovic har skrevet under på en femårs-kontrakt og overgangssummen skal angivelig være på 13 millioner pund. Newcastle skriver at det kun gjenstår noe papirarbeid med spillerens oppholdstillatelse før han er spilleklar.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -