Silly Season uke 30

148

Ryktene fortsetter å svirre rundt Sergio Ramos, og Liverpool har kjøpt spissen som alltid scorer mot dem. Samtidig har Newcastle har sikret seg  en meget spennende spiss fra Serbia. 

Det har mildt sagt vært en interessant uke med rykter og bekreftede overganger. Her presenterer jeg et utvalg av spekulasjoner og bekreftede overganger.

 

– PSG har signert Benjamin Stambouli fra Tottenham.

- Annonse -

– West Brom, Norwich og Middlesbrough er alle interessert i å hente Ricky Lambert fra Liverpool. (@Jay_78_) West Brom holder på å forberede et bud på 3 millioner pund på spissen. (@John_Percy)

– Newcastle har sikret seg Aleksandar Mitrovic fra Anderlecht. På 74 kamper ble det 41 mål. Han vil koste 13 millioner pund. (@JoachimB39)

– Tottenham har lagt inn et bud på 7 millioner pund for Lyon spiss Clinton Njie. (Sky Sports)

– Valencia har sikret seg en ny keeper. Mathew Ryan kommer fra Club Brugge. (@PetterVeland)

– Roma har kontaktet Arsenal med tanke på en låneovergang for Wojciech Szczesny. (Di Marzio)

– Manchester United har kommet med et nytt bud på Sergio Ramos. De er villig til å betale Real Madrid 60 millioner euro. (El Pais)

– Karim Benzema står øverst på shopping lista til Wenger og Arsenal. (@Kike_Marin_)

– I tillegg til Ricky Lambert, har WBA forhørt seg med Dortmund om Adrian Ramos. (Simon Jones – Daily Mail)

– Watford har kjøpt den spanske midtbanespilleren José Manuel Jurado fra Spartak Moskva.

– Christian Benteke er omsider klar for Liverpool. Han blir med den dyreste belgiske spilleren gjennom tidene. Overgangssummen er 32,5 millioner pund, men det er bare halvparten av summen som overføres Aston Villa med det første. Resten vil bli betalt i avdrag de neste fem årene. (Press Association)

– Ángel Di Maria vil bli presentert som PSG spiller på fredag. Manchester United og PSG skal være enige om en overgang på 65 millioner euro. (@Nabil_djellit)

– Marc Bartra nærmer seg Napoli. Skal være enig om de personlige betingelsene. Barcelona vil ha mellom 12-14 millioner euro for midtstopperen.

– Abou Diaby er så godt som klar for West Brom. (Sky Sports)

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -