Fredrikstad med ny spiller klar

524

Fredrikstad FK og deres nye hovedtrener Andrea Loberto har brukt god tid på spillerjakten, i tillegg har supporterne vært utålmodige og ventet og ventet. Idag ble den nye spilleren klar, og det var en midtbanespiller som det har vært jobbet med.

Spilleren det har vært snakk om er i følge Fredrikstadfk.no, det finske midtbanetalentet Joona Veteli som er 21 år gammel. Til nettstedet uttaler Andrea Loberto dette om spilleren:

– Joona er en ung spiller, med et stort potensiale. Han har seniorerfaring fra finsk og internasjonal fotball, ved at han har spilt tre U21 kamper for Finland, senest i høst mot Russland kunne Loberto fortelle.

Videre kunne Loberto fortelle at det er en ambisiøs og dedikert spiller som kommer og at Loberto gleder seg til å få han inn i FFK familien, han forteller også at de har brukt lang tid på å sjekke ut referanser og både det personlige og det faglige rundt spilleren. Videre forteller treneren til fredrikstadfk.no at det er en spiller som kommer til å tilføre masse energi og hardt arbeid.

- Annonse -

– Dette blir min første profesjonelle klubb utenfor Kemi. Jeg kommer til en større, mer profesjonell klubb i en fin by og med et flott stadion. Det virker som gode mennesker her, og jeg gleder meg til sesongen, uttaler Joona selv på engelsk til fredrikstadfk.no. Han reiste idag tilbake til Finland og kommer tilbake til trening på Mandag.

Veteli kommer fra PS Kemi, og har tidligere spilt for FC Kemi.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -