Ny spiller klar for kinesisk fotball

300
Axel Witsel forlater russisk fotball til fordel for kinesisk fotball. Foto: Vjatseslav Evdokimov, Wikimedia Commons

Ny spiller klar for kinesisk fotball

I løpet av kort tid har spillere som Carlos Tevez og Oscar valgt å gå til kinesisk fotball. Og for en ukes tid siden, ble det også kjent at en ikke navngitt kinesisk klubb hadde lagt inn et bud på svimlende tre milliarder kroner for Cristiano Ronaldo.

I dag ble det kjent at Axel Witsel forlater Zenit St. Petersburg til fordel for kinesiske Tianjin Quanjian. Den 27-år gamle midtbanspilleren skal den siste tiden ha tiltrukket seg oppmerksomhet fra flere klubber i Premier League og Juventus. Den belgiske landslagsspilleren føyer seg inn i listen over de ti best betalte fotballspillerne i verden. Lønnen ryktes å være rundt 300 000 kr/uke.

I et intervju gjort med italienske Tuttosport sier Witsel følgende:

– Det var en vanskelig avgjørelse å ta. På den ene siden var det et flott lag og en stor klubb i form av Juventus, men på den andre siden var det et enormt tilbud for familien min- som jeg rett og slett ikke kunne avslå.

- Annonse -

Videre sier han at ledelsen i Juventus har oppført seg som gentlemenn mot meg og jeg kan ikke være annet enn takknemlig.

Witsel avslutter intervjuet med en noe kryptisk uttalelse:

– Jeg heier på Juventus og håper at de vinner Champions League. Hvem vet, kanskje en dag i fremtiden vil våre veier krysses.

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -