Sportslig leder har sagt opp stillingen i Start

255
Trenerteamet byttes ut i IK Start. Nå sier også sportslig leder Atle Roar Håland opp stillingen. Foto: Brage Æsøy Titlestad, Fotballnerd.no

Atle Roar Håland har sagt opp sin stilling som sportslig leder i IK Start. Han har seks måneders oppsigelsestid og vil gå over i en rolle som sportslig rådgiver de siste seks månedene han jobber i klubben.

-Jeg har levd et liv i toppfotballen i mange år som spiller, trener og leder. Dette er et miljø som jeg elsker å være en del, selv om kravene til meg har vært høye. Men jeg har en flott familie som er det viktigste for meg nå, og jobben i IK Start har over tid vært 24/7. Nå ser jeg for meg å gå over i en annen rolle med litt annet fokus, sier Atle Roar Håland i en pressemelding gjengitt på IK Starts nettsider.

Han fortsetter:

-Det har vært tre utrolig spennende og lærerike år, i tre forskjellige stillinger.  Gjennom disse tre årene har jeg lært å kjenne en gruppe ansatte, spillere (UA og A), frivillige og andre som gir alt for klubben. Det er 110 prosent dedikerte mennesker som jeg er stolt av å få lov til jobbe sammen med hver dag. Det er dessverre ikke til å komme unna at hendelsene den siste uken, etter at jeg meddelte styret for 10 dager siden at jeg ønsket å si opp min stilling, har gjort meg enda sikrere i min avgjørelse, sier Håland.

- Annonse -

IK Starts styreleder Andreas Nielsen sier følgende i pressemeldingen:

-Atle Roar har vært en svært dyktig leder som har lagt ned en enorm innsats under svært krevende omstendigheter. Spesielt som resultat av corona-epidemien som har svekket klubbens drift enormt og som har tvunget frem både spillersalg og andre kutt. Som en av klubbens fremste spillere gjennom tidene og nå som leder på sport, vil vi komme til å savne hans tilstedeværelse, trygghet og kompetanse, sier Nielsen.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Fotball diskuterer du også i Facebook-gruppen: Vi som elsker fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -