BEKREFTET: Tjelmeland ny trener for Start

249
Start har ansatt ny trener i Sindre Tjelmeland. Foto: Brage Æsøy Titlestad, Fotballnerd.no

Sindre Tjelmeland er klar for IK Start. Den 31 år gamle treneren har i år trent Ullensaker/Kisa. Han har tidligere vært assistent i Åsane under Morten Røsseland og spilt under den nåværende Bodø/Glimt-treneren Kjetil Knutsen, skriver IK Start på sine nettsider.

-Et av de største unge trenertalentene
Den unge treneren er en veldig målrettet og nytenkende trener med en rekke spennende tanker han tar med seg inn i Start. Tjelmeland har selv trukket frem fotballen til Manchester City, Atalanta, Sassuolo og Bodø/Glimt som spillestiler der han henter mye inspirasjon og kunnskap.

–Sindre er et av de største unge trenertalentene i Norge. Vi gleder oss veldig til å ta ham imot i IK Start, sier styreleder i Start Andreas Nielsen i en kommentar til IK Start sine nettsider.

Sundgot overtar Ull/Kisa
-Det sier seg selv at timingen er dårlig, men Sindre ønsket dette og hans nye arbeidsgiver løste økonomien som lå i dette for å få det til, sier daglig leder i Ull/Kisa Fotball, Andreas Aalbu og fortsetter:

- Annonse -

–Kampene kommer tett og Arild Sundgot vil styre det sportslige rundt A-laget sammen med resten av apparatet den nærmeste tiden. Samtidig påbegynner vi prosessen rundt hvordan vi gjør ting videre, sier Aalbu til Ull/Kisas nettsider.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Fotball diskuterer du også i Facebook-gruppen: Vi som elsker fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -